Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

 

2013

Konings Totaalinstallateurs uit Haren heeft met diverse partners een huiskamer uit de jaren ‘30 en een modern kantoor ingericht.

Negotica Development Projects uit Groningen is gevraagd haar NGenius Touch “Home Automation” systeem te installeren. Wat is het resultaat?

Aansturing op afstand
Met NGenius wordt de etalage bij Konings interactief. Zo reageert bijvoorbeeld de verlichting op voorbijgangers die langs de winkel lopen. Op de ramen staat het website adres dat toegang geeft tot het NGenius systeem. Hiermee kan iemand zelf direct lampen aan of uit schakelen, dimmen en zelfs een gordijn openen of sluiten (met dank aan Forest voor de gordijnrails).

Met een webcam aan de overkant van de straat kan de demoruimte bekeken worden vanuit de NGenius beheerpagina. Deze handelingen kunnen vanuit elke plek via internet uitgevoerd worden.

Duurzaam
De combinatie van de LED-verlichting en NGenius Touch staat voor een totaaloplossing als het gaat om minimalisatie van de energieverbruik en gebruiksgemak. De verlichting kan dankzij de aansturing van NGenius enkel branden wanneer nodig.

Dankzij het gebruik van LED’s, kan er tot 90% energie worden bespaard. Daarbij gaat een LED lamp twee keer zo lang mee als een vergelijkbare traditionele lichtbron.

NGenius Touch
Negotica heeft met NGenius een domotica beheer systeem ontwikkeld waarmee de gebruiker zijn of haar woning of bedrijfspand volledig kan automatiseren. De besturing geschiedt  vanuit een smartphone, tablet of via internet.

De toepassingen zijn talrijk: van energie besparen door slim te verwarmen en te verlichten, tot extra beveiliging door middel van geautomatiseerde sloten en geluids-, zuurstof- en beeldsensoren.

Een winkel vol primeurs en mogelijkheden
Met NGenius Touch ontstaan er uiteenlopende mogelijkheden om een woning, bedrijfspand of andere domotica toepassing te bedienen en beheren.

Behalve de aansturing van Negotica zijn er bij Konings Totaalinstallateurs diverse primeurs te ontdekken onder meer van OCTANORM en Sylvania.

Op initiatief van Oosterberg Elektrotechnische Groothandel, zijn er in totaal meer dan tien partners, waaronder speciale partners van Negotica als Eaton en Huitsing Domotic, bij elkaar gebracht met als resultaat een spectaculair project getuige onderstaande foto's.

NGenius (Negotica) bij Konings in Haren
NGenius (Domotica) bij Konings in Haren
NGenius (Huisautomatisering) bij Konings in Haren
NGenius (Woonautomatsering) bij Konings in Haren
NGenius (Home automation) bij Konings in Haren
NGenius (Gebouwautomatisering) bij Konings in Haren
NGenius (Domotica) bij Konings in Haren

 

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices