Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

 

2014

Dit keer geen Amerikaans initiatief dat via Kickstarter de wereld verovert maar een OER Hollands product, dat als eerste in Nederland op de markt komt: Het Zorghorloge. Een horloge met een alarmknop dat in geval van nood direct een spraakverbinding opzet met een familielid of hulpverlener. Daarnaast kunnen er een groot aantal meldingen worden weergegeven voor bijvoorbeeld medicijnalarm, wekfunctie en afspraken. Het horloge meet de lichaamstemperatuur, hartslag en valbeweging. Er wordt automatisch alarm geslagen als een grenswaarde wordt overschreden. Het zorghorloge wordt door Ninthway ontwikkeld.

De koppeling van het zorghorloge met internet-diensten neemt Negotica voor haar rekening. Met deze toevoeging is het mogelijk om voor het zorghorloge een Android of iPhone app te bouwen waardoor een spreek/luisterverbinding met bijvoorbeeld een mantelzorger erg eenvoudig wordt.

Negotica zal de software breder gaan ontwikkelen dan enkel voor deze toepassing. Dit betekent dat het mogelijk is om flexibel te zijn met de gewenste oplossing. Het zorghorloge kan dankzij Negotica eenvoudig interfacen met bestaande domotica-oplossingen of zorgsystemen.

Omdat Negotica samen werkt met gebruikers en vanuit de zorg, zijn wij dit moment op zoek naar mensen/organisaties die inhoudelijk kunnen bijdragen en eventueel open staan voor een pilot-project. Voor meer informatie kunt u terecht bij:
www.negotica.net / 050 210 34 30
www.hetzorghorloge.nl

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices