Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

 

2015

Afgelopen woensdag, 25 maart 2015, is de virtuele bus die Negotica samen met haar partner id COM interieur ontwikkelde feestelijk in gebruik genomen. Onder toezicht van bewoners van woonzorglocatie De Dilgt en vele genodigden opende bestuursvoorzitter Wil Koopmans de virtuele bus door een druk op de knop. Dit deed zij samen met Christiaan Meyboom van Stichting Alzheimer Nederland en de heer Jager, nu al een fervent gebruiker en bestuurder van de virtuele bus.

Vervolgens was er voor iedereen ruim de gelegenheid om onder het genot van hapjes en drankjes een ritje in de virtuele bus te maken. Dit werd dan ook veelvuldig en met veel enthousiasme gedaan! De reacties van zowel bewoners als genodigden waren overweldigend.

Voor veel bewoners is de bus een fijne plek om even een praatje te maken, tot rust te komen, of om gewoon lekker naar "buiten" te kijken. Eén mevrouw vertelde dat de bus ook langs haar ouderlijk huis rijdt. Ze maakt nu elke dag een ritje en zwaait dan even naar het huis waar ze zo lang gewoond heeft.

Reizigers zijn van harte welkom in de centrale hal van ZINN locatie De Dilgt en kunnen vrijblijvend en gratis instappen.

Wilt u meer weten over het 'In de Bus' project of over de bus zelf? Neem dan contact op met Negotica.

Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices