Home  |   Over ons  |   Nieuws  |   Contact   

 

 

2015

De PEHA PHC is al ruim 10 jaar een gevestigd begrip in de wereld van professionele domotica. Momenteel is deze installatie echter alleen nog maar aan te sturen met een pulsdrukker of een MS Windows applicatie. 

 
Negotica PHC App
Negotica werkt er daarom hard aan om een App te ontwikkelen waarmee u uw complete PHC installatie via een smartphone of tablet kunt bedienen en controleren. Het maakt dan ook niet meer uit of u thuis bent of niet: overal waar u een internetverbinding heeft kunt de zaken thuis aansturen of controleren.
 
 
 
PHC Gateway
De Negotica PHC App is gericht op eindgebruikers die met hun smartphone controle willen hebben over hun elektrische apparaten. De toepassing werkt samen met een PHC Gateway die bij u thuis ge├»nstalleerd moet zijn. De Gateway maakt gebruik van de ethernet mogelijkheden in uw PHC Stuurmodule om met de PHC installatie te communiceren. 
 
Flexibel
In de PHC Gateway kunt u (of uw installateur) programmeren welke onderdelen van uw PHC installatie u wilt opnemen in de applicatie. Ook heeft u de mogelijkheid om namen te geven aan de verschillende functies.
 
Meer informatie
Als u meer informatie wilt dan kunt u die vinden op de productpagina. Als u op die website uw mailadres achter laat dan bent u als eerste op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!
 
De applicatie is momenteel nog niet beschikbaar voor gebruik, maar als u op dit moment al visualisatie of integratie van het PEHA PHC systeem nodig heeft, neem dan een contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. 
 
Disclaimer    Copyright 2007-2017 | Negotica Development Projects | Web of Devices