Menu

050 210 34 30 future@negotica.net support contact 

Nieuws

EasyDNNNews

Maatwerk software en hardware

SuperUser Account 0 583 Article rating: 5.0

Negotica ontwikkelt eigen software. Neem bijvoorbeeld het NGenius Touch platform waarmee wij voor vrijwel iedere vraag een technische invulling kunnen realiseren. In de uitvoering van domotica-projecten werkt Negotica altijd samen met de installateur of domotica-specialist. Samen hebben wij als doel u te voorzien van een oplossing die volledig op uw wensen en gebruik is afgestemd.

Negotica hardware en software ontwikkeling Modbus P1 slimme meter koppeling
In voorkomende gevallen waarbij er in feite geen alternatief is, maken wij de bijpassende hardware op te komen tot de gewenste domotica en integratie oplossing, De verschillende hardware oplossingen ontdekt u op de site van Negotica of in onze nieuwsberichten.

Staat de door u gewenste hardware of software oplossing er niet bij? Dat komt omdat wij sneller produceren dan dat wij het op de site kunnen zetten. Of het staat op een speciale productsite zoals de Modbus P1 Gateway voor integratie met de slimme meter. Bel Negotica voor hardware én software ontwikkeling en de laatste stand van zaken (050-2103430).

Visualisatie oplossingen maar dan platform onafhankelijk

SuperUser Account 0 562 Article rating: 5.0

NGenius Touch is meer dan een visualisatiepakket. Achter de gebruiksvriendelijke interface van NGenius zit een uitgebreid softwaresysteem met een praktisch oneindig scala aan mogelijkheden. Dit systeem heet het Web of Devices. Door de flexibele opbouw van NGenius Touch is het mogelijk om bijna alle apparatuur op te nemen als onderdeel van uw domoticasysteem. Hierdoor is NGenius Touch volledig in te richten naar uw wensen. Ook in de toekomst is deze oplossing snel en eenvoudig aan te passen of uit te breiden. Dankzij de intelligentie van NGenius Touch kunnen wij op eenvoudige wijze de meest ingewikkelde intelligentie toevoegen aan het systeem.

Systeem integratie en domotica met het Web of Devices

SuperUser Account 0 559 Article rating: No rating

Met het Web of Devices heeft u standaard een uitgebreid scala aan koppelingen met uiteenlopende systemen. Niet alleen op het terrein van domotica-, internet of things of 'the smart building' maar alles systemen en devices. Kunt u zich voorstellen wat er allemaal mogelijk is? Heeft u apparatuur in uw woning of gebouw die u wilt aansturen en integreren met uw domotica- of beheersysteem? Weet dat Negotica u prima kan adviseren omdat wij weten wat er mogelijk is. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

RSS