mensen en 

technologie

verbinden

Integreren

Slim systemen en apparaten samen laten werken met het doel om duurzaam comfort, gezondheid en veiligheid te waarborgen en vergroten is onze missie.

Verbinden

Mensen en technologie verbinden realiseren we door te ontwikkelen vanuit de mogelijkheden en niet in beperkingen te denken.

innoveren

Innovatie zit ons in de genen. Van geavanceerde smart building aansturing tot domotica in de zorg, we zorgen altijd voor de beste combinatie van innovatie met gebruiksgemak.

samenwerken

Wij houden van heldere communicatie en korte lijnen. We vinden het belangrijk dat u als klant, betrokken bent bij het realiseren van de oplossing.

Mensen en technologie verbinden

Negotica is een Nederlandse system integrator en fabrikant van domotica en smart building oplossingen. 

Onze expertise bestaat uit het slim verbinden van apparaten en systemen met als doel op duurzame wijze comfort, gezondheid, veiligheid en efficiency te waarborgen en vergroten.

Door écht naar mensen te luisteren en goed samen te werken zijn wij in staat om behoeften te vertalen naar concrete oplossingen. Enerzijds kijken we goed naar uw vraag en anderzijds naar de beschikbare producten in de markt en komen zo tot gebruiksvriendelijke, laagdrempelige maatwerkoplossingen

save-energy.png

zorg wonen

smart-home.png

smart home

iot2.png

innovatie

schaduwmodbus_aangepast_edited_edited.pn

Lees realtime de slimme meter uit met de Modbus P1 Gateway en zet verkregen inzichten in energieverbruik om in energiebesparing! 

Negotica achtergrond 1.jpg

Kom in contact

Ons kantoor ligt vlakbij de westelijke ringweg in Groningen. Zo bent u snel bij ons. Uiteraard kunt u ons ook per mail of telefoon bereiken.

 

Bekijk onze locatie en contactgegevens