top of page

2KGenius

De technologie achter 2KGenius Light Control

 

Voor de perfecte oplossing voor het aansturen van uw sportverlichting, maakt 2KGenius gebruik van een aantal “state of the art” technologieën. Op basis hiervan en samen met u kunnen wij zo het ideale lichtregelsysteem voor u realiseren. Met de gebruiksvriendelijke app kunt u zich blijven focussen op sport, prestaties en besparingen!

Slimme sensortechnologie

Vooropgesteld dat u uw verlichting zelf kunt inregelen met 2KGenius Light Control, wilt u waarschijnlijk ‘s avonds meer licht dan overdag. En wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van een veld of faciliteit, kiest u ervoor om daar niet de verlichting aan te hebben. Om u hierin te ondersteunen zetten wij hoogwaardige sensoren in die voor u in de gaten houden hoe sterk het daglicht is én of er iemand aanwezig is op de betreffende sportfaciliteit. Wordt er geen aanwezigheid waargenomen dan zal het 2KGenius zelfstandig de verlichting dimmen en/of uitzetten. Ook zal deze oplossing zelf geleidelijk de lichtsterkte laten toenemen als de sterkte van het daglicht afneemt.

2KGenius en totaalintegratie

Het kloppende hart van onze verlichtingsoplossing is het 2KGenius systeem zelf. Hier wordt de centrale en intelligente aansturing middels KNX, gecombineerd met sensortechnologie en andere functionaliteiten. Door het combineren en integreren van al deze technieken, ontstaat er een intelligent lichtregelsysteem dat optimaal op uw situatie en wensen kan inspelen.

Dit zijn de functionaliteiten en voordelen van de 2KGenius oplossing:
lichtscènes beheer

Elke sportfaciliteit heeft andere verlichtingsvereisten. Met 2KGenius beslist u welke helderheid u nodig heeft en wanneer. Naast de traploze dimbaarheid, beschikt u over individuele verlichtingsniveaus en een toernooimodus.

2KGenius app

Het 2KGenius systeem is veelzijdig en toch uitermate eenvoudig in gebruik dankzij de mobiele app. Met de 2KGenius app, haalt u vanaf uw telefoon, tablet of computer het maximale uit uw 2KGenius lichtregelsysteem.

Energiebesparing

Dankzij het efficiënte gebruik van 2KGenius zijn besparingen tot 40% op elektriciteit mogelijk.

Daglichtregeling

2KGenius baseert zich op daglicht. Uw definieert een verlichtingsniveau en 2KGenius zorgt ervoor dat dit gehandhaafd blijft.

Volautomatisch

Bezetting in een ruimte of hal wordt automatisch gedetecteerd. Zo zullen spelers en toeschouwers spelers nooit in het donker worden achtergelaten. De verlichting wordt alleen gebruikt waar het nodig is, dus geen energieverspilling voor ongebruikte en lege ruimtes.

Flexibel

Of het nu gaat om toegangscontrole, videobewaking of alarmsystemen, 2KGenius is te integreren met bijna elk extern onderdeel.

Boekingssysteem

2KGenius kan integreren met gangbare online boekingssystemen en biedt tevens de mogelijkheid van een eigen boekingssysteem op basis van Google Agenda

Nearby functie

De functie Nearby herkent welke ruimte momenteel in gebruik is en dimt het licht in de aangrenzende ruimtes met bijvoorbeeld 5%, om een ​​optimale spelervaring voor spelers en gasten te garanderen.

bottom of page