top of page

Energie

( moet nog een titel komen )

Hoe kunnen wij met onze technologie zelfregie teruggeven aan de cliënt en tegelijk de hulpverlener ondersteunen? Vanuit deze vraag heeft Negotica Development Projects NUAS* ontwikkeld, de oplossing voor welzijnsdetectie en veiligheid.   

NUAS is in 2017 bekroond met een plek in de MKB Innovatie Top 100 en wordt met veel enthousiasme op meer dan 50 locaties in Nederland gebruikt ten behoeve van cliënt en hulpverlener en zorginstelling. Volgens de jury was het combineren en slim laten samenwerken van alle apparatuur in een gebouw een kunst die maar weinigen beheersen. Juist hierdoor ontstaan de mogelijkheden en een oplossing die zich continu aanpast en effectief blijft.  

Optimale ondersteuning voor cliënt en zorgverlener  

In geval van de NUAS-toepassing voor welzijnsdetectie, worden alle relevante apparatuur in de omgeving van de bewoner of zorgvrager met elkaar verbonden. Vanaf dat moment waakt het huis over het welzijn van deze bewoner. Er wordt niet ingeleverd op de kwaliteit van zorg of op de privacy van de cliënt. De bewoner kan voortaan ongestoord slapen, mocht de bewoner ’s nachts wakker worden en uit bed gaan, dan gaat de verlichting automatisch aan op de juiste lichtsterkte.

 

Mocht hij of zij toch onverhoopt na een gang naar het toilet niet meer terugkeren naar bed, dan krijgt de zorgmedewerker een seintje. NUAS kan per individu optimaal worden ingesteld, dit kan door de zorgverlener zelf worden gedaan. Want maatwerk is de standaard en zo moet het zijn voor mensen. *NUAS staat voor ‘NGenius Unattended Autonomous Surveillance’  

bottom of page