top of page
bigstock-Smiling-Nurse-Caregiver-With-A-305394181.jpg
NUAS Zorgdomotica
De standaard voor welzijnsdetectie en persoonlijke veiligheid

NUAS staat voor meer zorg en veiligheid voor zowel hulpverlener als cliënt. Door middel van deze zorgdomotica oplossing denkt het gebouw zelfstandig met u mee over de veiligheid en welzijn van haar bewoners. Ziet het systeem iets afwijkends, dan wordt het zorgpersoneel hier snel en adequaat over geïnformeerd. 

Het mooie van NUAS is dat deze domotica oplossing ten alle tijden worden uitgebreid met nieuwe gewenste functionaliteiten. Deze innovatie wordt op dit moment met veel enthousiasme op meer dan 50 locaties in Nederland gebruikt en dit aantal groeit nog steeds door!

Wilt u meer weten over domotica in de zorg en wat deze innovatie voor u kan betekenen?

Modbus P1 gateway
Slim realtime uw
energiemeter uitlezen

Tegenwoordig hebben de meeste woningen en bedrijfspanden een zogeheten slimme meter in de meterkast hangen. Deze meter geeft veel inzicht in het energieverbruik. Deze inzichten kunnen vervolgens gebruikt worden voor het bezuinigen op energie.

 

Om het uitlezen van de gegevens via de P1 poort uit de slimme meter mogelijk te maken, heeft Negotica de Modbus P1 Gateway ontwikkeld. De Modbus P1 Gateway verzameld realtime data uit de slimme meter en geeft deze door aan het achterliggende Modbus en/of IP systeem.

 

Wilt u meer weten over wat de Modbus P1 Gateway kan en waarvoor u deze oplossing kan gebruiken?

bigstock-Electric-Energy-Meter-Man-Not-245938228.jpg
bigstock-Square-Tile-Marble-Path-Illumi-307431991.jpg
Dwaaldetectie
op basis van leefcirkels

Dwaaldetectie stelt mensen met een verhoogd dwaalrisico in staat om zich binnen de grenzen van wat veilig is vrij te bewegen binnen de zorglocatie of daarbuiten. Het systeem zorgt ervoor dat alle deuren standaard open zijn tenzij dit voor een specifieke bewoner niet veilig is. Komt deze bewoner in de buurt van een toegangspunt dan wordt deze automatisch vergrendeld.

Met de dwaaldetectie-oplossing van Negotica maken uw bewoners maximaal gebruik van hun vrijheid, voor zover dit vertrouwd is. Met onze oplossing, die werkt op basis van een polsbandje en detectiesensoren bij de deuren/poorten van uw locatie, zal de deur afhankelijk van de bewoner open blijven of juist op slot gaan.

Onze dwaaldetectie oplossing op basis van leefcirkels laat mensen vrijheid genieten waarbij risico’s zoveel mogelijk worden beperkt.

2KGenius
Slimme verlichting 
voor uw sportclub

Voor een sportclub of sporthal is verlichting vaak één van de grootste kostenposten. Voor een optimale sportbeleving is goede verlichting van essentieel belang. Het 2KGenius lichtregelsysteem is ontwikkeld in samenwerking met het Duitse bedrijf WELUMA. Naast het bieden van optimale verlichting, denkt deze oplossing ook mee in de kosten.

Door inzet van slimme sensortechniek, keuze voor de beste verlichting en de koppeling met boekingssystemen, brandt de verlichting alleen op die plekken waar het nodig is.

Dit houdt in dat verlichting niet meer in alle sporthallen en/of sportvelden zal branden, als hier op dat moment geen trainingen of wedstrijden zijn. Met de bijgeleverde software kunt u zelf de verlichting op de gewenste stand afstemmen op events en wanneer er gebruik wordt gemaakt van faciliteiten. Dat er niet tekort wordt gedaan aan de kwaliteit, getuigt uit de reacties van topsporters op wereldniveau. Wat zou u voor uw sportclub of evenementenhal kunnen besparen?

Young Gymansts
bottom of page