Portfolio

Ter illustratie van onze en dus van uw mogelijkheden vindt u hieronder een beknopte doch diverse selectie uit ons portfolio zorgprojecten:

 

Het betreft hier een virtuele bus voor mensen die een stukje willen rijden maar dit niet meer kunnen.

Dankzij een combinatie van uiteenlopende sensorische en technologische toepassingen, in de setting van een echte bus, beleven de bewoners een echte busreiservaring.

Belevingstechnologie voor mensen met dementie | “In de Bus”
Wonen en leven
met zorg in de regio
| “Stackje”

 

Onze blauwdruk voor wonen en leven met zorg in de regio helpt mensen met een toekomstige woon- en zorgbehoefte die onder eigen regie gezond en comfortabel willen wonen in hun eigen buurt.

 

Dit doen wij door middel van een geïntegreerde aanpak waarbij aan alles is gedacht met als resultaat een levensloop bestendige woonoplossing met een hoge happiness-index.

Apparaten aansturen via hersengolven
| Carebro Life Science

 

Voor mensen voor wie aansturing via beweging onmogelijk is, is aansturing via het brein volgens ons goed mogelijk.

Wij ontwikkelen diverse oplossingen voor het aansturen van de computer zoals met je brein. Carebro is bekroond met de Support Innovatieprijs en de Best Collaboration Award voor de exceptionele wijze waarop Negotica samenwerkt met gebruikers en zorgverleners.

 

Doel van dit platform, in samenwerking met RUG en UMCG, is het leveren van een bijdrage aan een duurzaam inzetbare arbeidspopulatie. Negotica staat voor technologische integratie, slimme sensortechnologie en projectmanagement.

Als een van de resultaten is er ten behoeve van (ouder wordend) kantoorpersoneel een Toolbox gerealiseerd waarmee op onderwerpen als zitgedrag, fysieke activiteit, alertheid en

omgevingsfactoren feedback kan worden verkregen.

Sensor Toolbox voor zittende beroepen
| SPRINT@Work