top of page

Mr. Mofongo

Alles bij Mr. Mofongo draait om een stukje beleving. Ieder plekje in dit etablissement heeft automatisch zijn eigen sfeer dankzij de slimme aansturing van alle verbonden apparatuur.


Mensen kijken verrast om zich heen en genieten van de spraakmakende attracties. Zoals een draaiend wijnglazen rek en de wijnrobot die wijn uit de wijnkast pakt, transporteert en presenteert terwijl je op een scherm in de vloer ziet waar de wijn vandaan komt.


Mr. Mofongo robotarm
Mr. Mofongo robotarm

Bij Mr. Mofongo ontdek je het summum van belevingstechnologie: de Rooftop Winebar is de plek waar innovatie en beleving samenkomen! Hier staat allemaal verschillende apparatuur, intelligent verbonden door één systeem, nauwkeurig op elkaar afgestemd.


Met als resultaat één grote zintuigelijk beleving die je hoort, ruikt, ziet en proeft. Zoveel belevingstechnologie dat je bijna zou vergeten dat de hele elektrische installatie bij Mr. Mofongo heel slim en efficient wordt aangestuurd.


Op iedere verdieping kan de verlichting en verwarming via iPads worden geregeld. Kan, want de verlichting past zich automatisch aan op de hoeveelheid buitenlicht. Per verdieping kunnen automatische scenes worden ingesteld als in bedrijf, schoonmaken of afwezig. Met één druk op de knop.


Aansturing van RGBWW LED verlichting en theatertechniek geschiedt via DMX en de temperatuur wordt perfect ingeregeld met lokale opnemers.


Medewerkers hebben alle functies overzichtelijk op één plek en kunnen de omgeving aansturen door middel van scenes of manueel middels de professioneel ingebouwde iPad achter iedere bar. Instellingen en parameters visualiseren en op afstand apparaten of scenes aansturen kan natuurlijk ook met de app op de mobiele telefoon.


Zo draagt de gebouwautomatisering ook bij aan een stukje beleving.


Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Negotica.
Comments


bottom of page